Nazovite nas danas 042 660 305
Ul. Ivana Kukuljevića Sakcinskog 6, 42000, Varaždin
Radno vrijeme
Pon - Pet: 08:00 -20:00, Sub: 08:00-13:00

Protokol kirurškog zahvata laserske operacije proširenih vena

Pregled kod  Vaskularnog kirurga u poliklinici Sveti Nikola

Ultrazvučni pregled žila donjeg ekstremiteta koji se zahvatom tretira (ako je prethodno već napravljen, izvještaj je potrebno pokazati kirurgu prilikom pregleda).

Dogovor o načinu izvođenja usluge (uplata bez refundacije ali sa naknadnom refundacijom – dio troškova zahvata vraća se preko HZZO skladno sa Europskom direktivom 43 c. član, o prekograničnom korištenju liječničkih usluga unutar EU i po cjeniku HZZO. U tom primjeru se zahvat izvede u medicinskom centru CIIM PLUS u Mariboru).
U oba primjera se pacijentu ispostavi predračun u roku od 3 dana od prvog pregleda. Uplatom predračuna se potvrdi datum zahvata. Ukoliko se koristi prekogranična direktiva, pacijent treba zatražiti uputnicu za žilnu (vaskularnu) kirurgiju kod svog liječnika opće prakse.

PPRIPREMA  ZAHVATA  ELVA – Operacija vena

Prije zahvata potrebno je kupiti kompresivnu čarapu 2 stupnja kompresije (duboka do stegna) koju će pacijent na dan zahvata donijeti sa sobom. Nakon zahvata pacijent dobiva privatni recept za FRAXIPARINE 2850 i.e. anti-Xa/0,3 ml otopina za injektiranje). Injekcije se dobivaju 10 dana nakon zahvata. Preporučujemo 2 tjedna bolovanja bez pretjerane aktivnosti (umjereno razgibavanje i sporo hodanje). Prvo previjanje obavlja se 3-5 dana nakon zahvata u Poliklinici Sveti Nikola,
Kompresivna čarapa se nosi okvirno do 3 tjedna iza zahvata. U primjeru prekograničnog liječenja vam nudimo cjelovitu pomoć kod pripreme dokumentacije.

Zašto obaviti zahvat kod nas?

izuzetno kratak period čekanja,
vrhunski tim specijalista za sva pregledna područja,
vrhunska moderna medicinska oprema,
prihvatljive cijene i načini plaćanja (mogućnost kartičnog plaćanja na rate),
moderno uređeni prostori,
parkirališta u neposrednoj blizini poliklinike,
pristup uređen i za invalide.

Riješite se proširenih vena. Naručite se u Poliklinici Sv. Nikola, dugogodišnje iskustvo i stručnost na jednom mjestu.

    Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) i radi boljeg korisničkog iskustva.