Nazovite nas danas 042 660 305
Ul. Ivana Kukuljevića Sakcinskog 6, 42000, Varaždin
Radno vrijeme
Pon - Pet: 08:00 -20:00, Sub: 08:00-13:00

Laselle (vaginalni uteg)

Laselle je naziv jednog tipa vaginalnog utega koji se koristi u terapiji mišića zdjelice i poboljšanju mišićnog tonusa vaginalnog područja. Ovaj uređaj se koristi u tretmanu slabljenja mišića zdjelice, posebno nakon poroda ili kod problema s inkontinencijom.

Laselle vaginalni uteg sastoji se od tri individualna utega različitih težina (28 g, 38 g i 48 g) koji se mogu koristiti samostalno ili u kombinaciji kako bi se postigao optimalan rezultat. Ideja je da uteg bude umetnut u vaginu, gdje će mišići zdjelice morati djelovati kako bi ga zadržali na mjestu. To pomaže jačanju mišića zdjelice i poboljšanju kontrole mjehura.

Upotreba Laselle vaginalnog utega preporučuje se pod nadzorom medicinskog stručnjaka, poput ginekologa ili fizioterapeuta specijaliziranog za mišiće zdjelice. Prije početka korištenja, bitno je da se konzultirate s liječnikom kako biste dobili upute i preporuke koje su prilagođene vašim individualnim potrebama.

Važno je napomenuti da Laselle vaginalni uteg nije jedini dostupan na tržištu i da postoji i niz drugih sličnih proizvoda koji se koriste u terapiji mišića zdjelice. Ako vas zanima upotreba vaginalnog utega ili imate specifična pitanja o Laselleu, preporučujem da se obratite svom ginekologu ili drugom stručnjaku koji će moći pružiti detaljnije informacije i savjete prilagođene vašoj situaciji.

 

    Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) i radi boljeg korisničkog iskustva.