Nazovite nas danas 042 660 305
Ul. Ivana Kukuljevića Sakcinskog 6, 42000, Varaždin
Radno vrijeme
Pon - Pet: 08:00 -20:00, Sub: 08:00-13:00

Pojačanje tima poliklinike dr. Branimir Krištofić

Predstavljamo Vam naše novo pojačanje poliklinike- dr. Branimira Krištofića, specijalista ginekologije i opstetricije 

Dr. Krištofić diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 2015. godine. Svoje radno iskustvo stjecao je u čakovečkom Domu Zdravlja, a potom nakon dobivene specijalizacije iz ginekologije i opstetricije nastavlja nakon petogodišnjeg specijalističkog usavršavanja i položenog ispita 2022. godine, sa radom u funkciji odjelnog liječnika specijalista.

„Moj stručan savjet svim ženama, bilo koje dobi, bio bi da redovito dolazite na ginekološke preglede i brinete o svom reproduktivnom kao i spolnom zdravlju. Rano prepoznavanje potencijalnih ginekoloških bolesti vodi pravovremenom, boljem i bržem zbrinjavanju istih. Time se smanjuje mogućnost razvoja nepotrebnih komplikacija koje dodatno opterećuju Vaše zdravlje.”

U Poliklinici Sv. Nikola ne postoje tabu teme ni “suvišna pitanja”.

Dr. Krištofić svoje znanje nastavlja usavršavati kroz poslijediplomski doktorski studij iz Biomedicine i zdravstva na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, kontinuiranim odlascima na stručne simpozije te daljnjim objavljivanjem znanstvenih radova. U tijeku je i provođenje multicentrične studije u sklopu doktorata. 

“Ovdje ste na prvom mjestu Vi i Vaše zdravlje. Imajući to u vidu, osobno ću se, a i zajedno sa osobljem naše poliklinike pobrinuti najprije za potpunu diskreciju i očuvanje Vaše privatnosti, stručnost i obzirnost u radu i pregledima. Isto tako i za što ugodniju atmosferu u kojoj se nadamo ćete se osjećati što opuštenije i zadovoljnije. Cilj nam je s Vama ostvariti kvalitetan odnos iz kojeg želimo izgraditi međusobno povjerenje kako bi se Vi osjećali što sigurnijim i u potpunosti nam se prepustiti u brizi za Vaše zdravlje.“ – Branimir Krištofić, dr.med. spec. gin. opst.

Više o dr. možete pročitati  dr.-KristoficPreuzmi

    Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) i radi boljeg korisničkog iskustva.