Nazovite nas danas 042 660 305
Ul. Ivana Kukuljevića Sakcinskog 6, 42000, Varaždin
Radno vrijeme
Pon - Pet: 08:00 -20:00, Sub: 08:00-13:00

Kronična bolest vena

Kronična bolest vena -varikozne vene su vene koje postaju proširene i vidljive zbog oslabljenih venskih zidova. Pojavljuju se kao natečene, tamnoplave ili ljubičaste vene, koje mogu stršiti iz kože i najčešće se pojavljuju na nogama.
Mnogi se osjećaju nesigurno radi izgleda ovih vena, a mogu patiti i od boli, nelagode i drugih komplikacija koje nadilaze kozmetičke probleme.

Endovenska laserska ablacija (EVLA) jedna je od najnovijih metoda liječenja varikoznih vena pomoću lasera. Tehnika uključuje pružanje svjetlosne energije ciljanoj veni laserskim vlaknima umetnutim kroz venu.
Energija se apsorbira u venske zidove, što uzrokuje zgrušavanje krvi.

EVLA nudi značajne prednosti, uklanja potrebu za operacijom i predstavlja pristup koji ima svoje izazove.
Postupak se može izvesti s različitim laserskim valnim duljinama i vrstama vlakana, ali nisu svi jednako sigurni i učinkoviti.

Najefikasniji način liječenja varikoznih vena

VascuLife ™ Alma kirurgija koja se izvodi u CIIM centru mijenja standard endogenog liječenja i svakako je najsigurniji i najučinkovitiji način liječenja varikoznih vena među svim trenutno dostupnim rješenjima.
VascuLife ima jedinstvenu radijalnu diodu od 360 stupnjeva i omogućuje potpunu i preciznu obradu velikih i malih safenoznih vena (GSV, SSV), što donosi izvanredne kliničke rezultate.

Optimalna valna duljina
VascuLife koristi lasersku duljinu od 1470 nm – idealnu valnu duljinu za maksimalnu apsorpciju vode u mekim tkivima.
To omogućava optimalnu ablaciju venske stijenke s manjim modricama od ostalih valnih duljina.

    Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) i radi boljeg korisničkog iskustva.