Nazovite nas danas 042 660 305
Ul. Ivana Kukuljevića Sakcinskog 6, 42000, Varaždin
Radno vrijeme
Pon - Pet: 08:00 -20:00, Sub: 08:00-13:00

Erbium laserski tretman u našoj ponudi

Naša Poliklinika odlučila je proširiti svoju ponudu i klijentima ponuditi Erbium laserski tretman uz pomoć najsuvremenijeg Erbium:YAG lasera MCL 31 Dermablate kojim se uz tri nastavka može obavljati niz estetskih tretmana za lice i tijelo.

MCL31 Dermablate je zlatni standard kada je riječ o visokopreciznoj ablaciji i frakcijskoj tehnologiji. Uređaj omogućuje sigurno i nježno uklanjanje raznih benignih lezija epiderme i dermisa. Pruža učinkovit tretman za bore i ožiljke bez ikakvih termičkih oštećenja kože.

Uz pomoć Erbium lasera može se obavljati cijeli niz tretmana, a neki od njih su:

Laserko uklanjanje pigmenata

Pigmentirane lezije, a posebno staračke pjege, oboljele osobe sve više smatraju kozmetičkim nedostatkom. Staračke pjege javljaju se u 50% žena i 20% muškaraca starijih od 50 godina.

Lasersko uklanjanje ožiljaka i strija

Lasersko liječenje ožiljaka je neinvazivan, napredan pristup liječenju ožiljaka koji nudi izvrsne rezultate bez nelagode nakon tretmana. U samo nekoliko brzih, jednostavnih tretmana, ožiljci su mnogo manje vidljivi, ostavljajući za sobom glatku i privlačniju kožu. Rezultat laserskog tretmana ožiljaka je izravnavanje rubova ožiljka, vidljivo poboljšanje teksture kože i boje ožiljka, koji postaje svjetliji.

Lasersko pomlađivanje kože

Erbij i CO2 laseri se već dugi niz godina koriste kao učinkovit instrument za obnavljanje kože. Precizniji su i učinkovitiji od kemijskih pilinga kada je riječ o uklanjanju gornjih slojeva kože, što uzrokuje stvaranje glatke nove kože i obnavljanje kolagena. Bore i ožiljci se vidljivo smanjuju. Veličina pora se smanjuje i pigmentacija kože postaje ravnomjernija, također dolazi do poboljšanju izgleda kože. Jedna sesija će dovesti do izvanrednih rezultata; za označene linije ili ožiljke, dodatni tretmani mogu uslijediti nakon nekoliko tjedana.

Ablacija kože

Sigurno uklanjanje raznih lezija s kože na razini epiderme i dermisa. Koža se dezinficira prije tretmana. Zatim, ovisno o veličini i/ili dubini lezije koju treba tretirati, dermatolog odlučuje je li potrebna anestezija i koja je vrsta anestezije prikladna (većina tretmana se vrlo dobro podnosi bez anestezije!).Tretmani laserom nježni su prema koži i vrlo učinkovito uklanjaju neugodne lezije na koži za nekoliko minuta.

Laserska fototerapija

Radi se o posve neinvazivnoj i bezbolnoj ambulantnoj metodi liječenja poremećaja zadržavanja mokraće i statike zdjeličnog dna te spuštanja ili “ispadanja” ženskih genitalnih organa, koja se može prema potrebi ponavljati u kraćim ili duljim vremenskim razmacima. Više o tome možete pročitati ovdje.

Možete se odmah naručiti na jedan od laserskih tretmana iz naše ponude.

    Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) i radi boljeg korisničkog iskustva.