Nazovite nas danas 042 660 305
Ul. Ivana Kukuljevića Sakcinskog 6, 42000, Varaždin
Radno vrijeme
Pon - Pet: 08:00 -20:00, Sub: 08:00-13:00

Individualizirani sistematski pregled

Poliklinika Sv. Nikola Varaždin > Individualizirani sistematski pregled

Kreiraj individualizirani sistematski pregled:

Individualizirani sistematski pregled od sada u Poliklinici Sveti Nikola i na našoj web stranici. Iz udobnosti vlastitog doma kreirajte svoj individualizirani sistematski pregled. Ovim putem smo Vam omogućili da kreirate vlastiti sistematski pregled prema vlastitim potrebama. Ovaj inovativni pristup pruža vam potpunu slobodu u odabiru pretraga koje želite uključiti. Jednostavno ispunite obrazac i odaberite usluge koje smatrate važnima za svoje zdravlje. Od laboratorijskih analiza do specijalističkih pregleda, sve je na dohvat ruke, omogućujući vam da personalizirate svoj pregled. Naša platforma osigurava da dobijete sve potrebne informacije na jednom mjestu, što olakšava planiranje.

Nakon što odaberete usluge, dobit ćete prilagođenu cjenovnu ponudu koja će vam pomoći da lakše planirate svoje zdravstvene pretrage. Naš cilj je pružiti vam transparentnost i jednostavnost u procesu brige o zdravlju. Uz naše usluge, možete biti sigurni da ćete imati sve informacije potrebne za donošenje pravih odluka. Ulaganje u vaše zdravlje nikad nije bilo jednostavnije!

Iskoristite ovu priliku da se brinete o sebi na način koji vam najviše odgovara. Naša korisnička podrška je tu da vam pomogne u svakom koraku, a vi se možete fokusirati na ono što je najvažnije—vaše zdravlje. Pošaljite Vaš upit već danas i započnite svoj put ka boljem zdravlju!

Ispuni obrazac za individualizirani sistematski pregled:

    Odaberi okvirni datum pregleda

    Odaberi usluge

    Ženski sistematski pregled:
    Muški sistematski pregled:


    Internističke usluge


    Radiološke usluge


    Kardiološke usluge


    Ginekološke usluge


    Urološke usluge


    Oftalmološke i optometrijske usluge


    Laboratorijske pretrage:

    Link na laboratorijske pakete: Laboratorijski paketi

    Dodatne laboratorijske pretrage:


    Dodajte dokumentaciju:

    max 15 MB-a

    Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) i radi boljeg korisničkog iskustva. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).